Wil je doorstromen naar een andere functie binnen of buiten je bedrijf, heb je wel de benodigde kennis en kunde in huis, maar kun je dit niet aantonen met de juiste papieren?

Of wil je zelf eens in kaart brengen wie je nu eigenlijk bent en wat je aan kennis en kunde in huis hebt?

Denk dan eens aan een EVC-traject. EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. In een EVC-traject wordt alles wat je hebt geleerd op school, in je werk of vrije tijd beoordeeld en erkend. Jouw kennis, inzichten en ervaring worden in een door de overheid erkend Ervaringscertificaat op schrift gezet.

Lijkt een dergelijk traject iets voor jou of je bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik heb jarenlange ervaring in dit vakgebied, als EVC-begeleider, -beoordelaar en onafhankelijk adviseur, met name in de zorg en techniek.

Inschrijven nieuwsbrief

Durf jij jezelf bij kop en kont te pakken en weer baas te worden over je eigen ontwikkeling? En wil jij, zonder stress of harder te werken, veel meer uit je leven kunnen halen? Dan ben je echt toe aan mijn nieuwsbrief!

  • Je ontvangt regelmatig gratis tips en informatie over Zacht Werken en een Leven Lang Leren in je mailbox. Hiervoor kun je je op ieder moment weer eenvoudig afmelden. Lees meer informatie over persoonlijke informatie in de Privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.