Het schuurt…

Vroeg of laat komt iedereen het tegen. Dat moment waarop je je niet meer happy voelt in je werk. Niet dat je nu direct schreeuwend wegrent of ontslag neemt, maar het schuurt. En het lukt je niet om de vinger op de zere plek te leggen. Om een oplossing te vinden. Misschien heb je er ook de puf niet voor. Of de tijd. En als je het ongelukkig treft gaat het niet eens om één zere plek, maar heb je er meerdere.

Herken je deze?

  • Je ervaart enorme werkdruk. Je hebt meer op je bord dan je aankan en je energie lekt weg.
  • De balans werk-privé is zoek. Zeker in deze tijd, waarin je ook veel thuiswerkt.
  • Stilstand is achteruitgang hoor je overal. Dus je voelt de druk om je te blijven ontwikkelen.  Maar waarin en met welk doel
  • De communicatie en samenwerking met collega’s verloopt niet optimaal. En ook jij hebt hierin nog wat te leren.
  • Je mist uitdaging. Je voert al te lang dezelfde taken uit, je draagt al te lang dezelfde verantwoordelijkheden.
  • Je hebt veel meer te bieden dan wat er nu uit komt. Je hebt het gevoel dat je kwaliteiten en ervaring niet optimaal worden benut. Maar je hebt deze zelf niet eens helder voor ogen. Hoe krijg je die inzichtelijk en hoe maak je die ook zichtbaar voor een ander?
  • En, als leidinggevende vindt je het ingewikkeld om het beste uit je team te halen. Er zijn conflicten, irritaties en er wordt niet optimaal samengewerkt. Je bent geneigd om zelf alle problemen op te lossen en je kan moeilijk afstand nemen.

Hoe fijn zou het zijn om…

Iedere dag juist met plezier aan de slag te gaan en energie te krijgen van je werk. Om jezelf uit te dagen en te groeien. Of om je team te laten groeien door jouw leiderschap. Om te voelen dat jouw werk ertoe doet. En dat je daarnaast óók nog voldoende tijd hebt om te ontspannen?

En dit kan. Dit is echt geen onmogelijk streven. Soms ontbreekt het je echter aan handvatten, een stukje inzicht, motivatie of zelfvertrouwen. In mijn coaching reik ik je de tools aan om uit deze situatie te komen. Zodat je zelf weer aan het stuur staat. Jij zelf bewuste keuzes kunt maken en stappen kunt zetten, vanuit inzicht in eigen wensen en ambities, ervaringen, valkuilen en kwaliteiten.

Bel of mail me, dan bespreken we wat jij nodig hebt en wat ik je kan bieden.

Inschrijven nieuwsbrief

Durf jij jezelf bij kop en kont te pakken en weer baas te worden over je eigen ontwikkeling? En wil jij, zonder stress of harder te werken, veel meer uit je leven kunnen halen? Dan ben je echt toe aan mijn nieuwsbrief!

  • Je ontvangt regelmatig gratis tips en informatie over Zacht Werken en een Leven Lang Leren in je mailbox. Hiervoor kun je je op ieder moment weer eenvoudig afmelden. Lees meer informatie over persoonlijke informatie in de Privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.