Wat houdt de ‘Kop’ en ‘Kont’ training in?

Kop: Omdat je je tijdens deze training weer bewust wordt van wie je bent, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze in kunt zetten.

Kont: Omdat je in beweging wordt gezet. In de actiemodus. Hup,  van die bank af, we maken een plan en voeren dit uit. Je hebt dromen en ambities en nu is het de tijd om die te realiseren.

Hoe fijn is het om zelf weer de regie te pakken over je loopbaan, over je leven, om grip te hebben op je toekomst?

Wat doen we?

In de training leer ik je om inzicht te krijgen in je eigen kunnen, je kwaliteiten en vaardigheden, en om weer grip te krijgen op jouw ontwikkeling. Jij bent aan zet. Ik leer je om kansen te zien, te grijpen en te creëren.

Tijdens de training kijken we naar jouw verleden, het heden en vooral jouw toekomst. Hoe ben je gekomen daar waar je nu staat, wie ben je en wat heb je tot op heden gedaan. Zijn er zaken waar je trots op bent, waar je goed in bent of die je juist nog wil ontwikkelen? Welke waarden zijn voor jou belangrijk? En, cruciaal: wat zijn dromen en ambities voor de toekomst? Denk groot en zonder belemmeringen! Gedurende de training maken we de vertaalslag van jouw ervaringen, wensen, doelen, waarden en ontwikkelpunten naar een concreet actieplan.

Hoofd, hart en handen komen aan bod. In de training gebruiken we allerlei creatieve werkvormen waarmee we je hoofd en je hart aan het werk zetten. We denken en praten, maar leren je ook voelen en ervaren. Daarnaast gaan we aan de slag met je handen, we gaan mooie dingen creëren die jou verder helpen in je bewustwordingsproces over wat jij kan, wat jij wil, waar je blij van wordt en waar jij je verder in wilt ontwikkelen.

Wat levert de training jou op?

Je hebt inzicht in jouw kwaliteiten en weet nu hoe je deze bewust kunt sturen en inzetten. Je hebt grip op jouw ontwikkeling, bent zelf aan zet en weet welke stappen je moet nemen om jouw dromen en ambities te realiseren. Je haalt weer voldoening uit je dagen en weet waar je naartoe wilt werken.

Hoe is de training vormgegeven?

De reguliere groepstraining kent vier modules, met in totaal zo’n 20 contacturen, gedurende 8 weken. Het maximaal aantal deelnemers is 10. De individuele training wordt op maat gemaakt.

Maar voor alle trajecten geldt: alles is bespreekbaar.

Inschrijven nieuwsbrief

Durf jij jezelf bij kop en kont te pakken en weer baas te worden over je eigen ontwikkeling? En wil jij, zonder stress of harder te werken, veel meer uit je leven kunnen halen? Dan ben je echt toe aan mijn nieuwsbrief!

  • Je ontvangt regelmatig gratis tips en informatie over Zacht Werken en een Leven Lang Leren in je mailbox. Hiervoor kun je je op ieder moment weer eenvoudig afmelden. Lees meer informatie over persoonlijke informatie in de Privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.