Een organisatie floreert door de mensen die er werken. Pak jouw medewerkers bij kop en kont en zet ze in beweging!

We leven in een veranderlijke tijd. Niets is meer zeker. Organisaties moeten inspelen op technologische vernieuwingen, transparante en wereldwijd toegankelijke markten en een continu veranderende arbeidsmarkt. Vaste functies maken plaats voor variabele rollen en taken. Een baan voor het leven wordt een leven vol banen. Oude zekerheden worden ingeruild voor nieuwe normen en waarden.

Kunnen inspelen op deze veranderingen vraagt om flexibiliteit, om beweging en inspiratie. Niet alleen van de organisatie, maar juist van de medewerkers. Want ook jouw organisatie bestaat en floreert bij de gratie van de mensen die er werken.

Maar waar loop je tegenaan?

Tegen medewerkers die:

  • zich onvoldoende bewust zijn van hun kwaliteiten
  • niet in beweging komen
  • geen regie pakken in hun werk en/of over hun loopbaan
  • vastlopen in hun werk en ontwikkeling

Dit wil je anders. Dit kan ook anders.

Je hebt juist behoefte aan zelfbewuste medewerkers die weten wat ze kunnen en wat ze willen. Medewerkers met wie je op constructieve wijze in gesprek kunt gaan over hun loopbaan, die zich blijven ontwikkelen en die je in kunt zetten op functies en in rollen die bij hen passen en die uitdagend zijn. Je hebt behoefte aan mensen die kunnen samenwerken en die binnen je team gebruik maken van hun eigen en elkaars kwaliteiten. Je medewerkers dragen duidelijk hun steentje bij aan het resultaat van jouw organisatie, een oganisatie die voorbereid en toegerust is om veranderingen en uitdagingen het hoofd te bieden.

Ik zorg voor beweging!

In mijn training leer ik jouw medewerkers:

  • te focussen op hun eigen kwaliteiten en hoe ze die bewust en succesvol kunnen inzetten
  • in beweging te komen en doelgericht te werken aan hun ontwikkeling
  • hun persoonlijk ondernemerschap te versterken
  • de regie (terug) te pakken over hun loopbaan en leven

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder of neem direct contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Inschrijven nieuwsbrief

Durf jij jezelf bij kop en kont te pakken en weer baas te worden over je eigen ontwikkeling? En wil jij, zonder stress of harder te werken, veel meer uit je leven kunnen halen? Dan ben je echt toe aan mijn nieuwsbrief!

  • Je ontvangt regelmatig gratis tips en informatie over Zacht Werken en een Leven Lang Leren in je mailbox. Hiervoor kun je je op ieder moment weer eenvoudig afmelden. Lees meer informatie over persoonlijke informatie in de Privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.