Hallo. Heel prettig kennis te maken. Ik ben Diane de Vries.

Ik help jou om jezelf weer happy en op je plek te laten voelen. In je werk, maar ook in je privé-leven, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Soms ontbreekt het je aan handvatten, een stukje inzicht, motivatie of zelfvertrouwen. Nodig om zelf de regie te kunnen pakken over jouw loopbaan en over je privé-leven. Ik help je hierbij. In eerste instantie dan. Ik geef je de noodzakelijke tools in handen, waar je zelf mee aan de slag kunt. En waarmee je weer de regie pakt (en ik mijzelf overbodig maak 😉).

In een ver verleden ben ik opgeleid als politicoloog. Mijn werk in Afrika, op het gebied van mensenrechten, gezondheid en educatie, heeft de basis gelegd voor mijn huidige werk. Iedereen heeft namelijk het recht om te leren, zichzelf te ontwikkelen, zijn eigen toekomst te bepalen. In wat voor land, functie of situatie dan ook.

Inmiddels werk ik al een groot aantal jaren als zelfstandig trainer en coach. Ik coach individuen en samen met mijn partner in crime, coach ik teams. Met name in de zorg en de techniek. Lees hierover meer op onze site https://www.derksendevries.nl.

Daarnaast kun je mijn Zacht werken programma volgen en ben ik onafhankelijk adviseur voor medewerkers en organisaties op het gebied van EVC.

Meer weten over mijn kwalificaties?

Van origine ben ik politicoloog, met een specialisatie in Mensenrechten. Later opgeleid tot professional trainer, Leven Lang Leren trainer (gebaseerd op de Zwitserse CH-Q-methode), Zacht werken coach en Systemisch Teamcoach.

Daarnaast ben ik gecertificeerd EVC begeleider en assessor. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. In die hoedanigheid help ik mensen om hun kennis en kunde te leren herkennen en deze te laten erkennen, middels een door de overheid erkend Ervaringscertificaat. Ook maak ik deel uit van het Nederlandse team van ECVET experts. ECVET is een Europees systeem van certificeerbare eenheden, waarbij mensen hun ervaringen vanuit school-, werk- of privéomgeving, hun leeropbrengsten, in certificaten kunnen laten verzilveren.

DdVMensenWerk. Diane de Vries.

Trainer en coach in werk en privéleven. Leven Lang Leren, competentie-ontwikkeling, Zacht werken. EVC-advies en ECVET expert. Systemisch teamcoach.

Je kunt contact met mij opnemen via:

T 06 816 96 665
diane@ddvmensenwerk.nl
W www.ddvmensenwerk.nl
diane@derksendevries.nl
W www.derksendevries.nl

Bezoekadres:
Tempeltuinlaan 1
3452 SL Vleuten

DDV Mensenwerk

LinkedIn
Je kunt mijn werkervaringen bekijken op LinkedIn.

linkedin-icon

Meer over Diane

Ik hou van schrijven. Mijn columns, op persoonlijke titel (voor Eigen Leidsche Rijn Magazine) zijn ook te lezen op de site. Hierin schrijf ik over mijn rimpelloze bestaan in Leidsche Rijn, of over hoe het nét even anders loopt.

Op de verwerking van alle persoonsgegevens is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing, evenals de geheimhoudingsplicht van artikel 74 wet Suwi. DdVMensenWerk is aangemeld bij het CBP.