Samen met collega Monique, onder de naam Derks & De Vries, coach ik teams in de zorg en techniek.

Wij zien dagelijks gedoe in teams. Teams waar veel meer kwaliteit in zit dan eruit komt. Waarin wordt gemopperd en geklaagd. Teams met een torenhoge werkdruk, uitblijvende resultaten en een verloop dat de pan uitrijst. Teams waarin ieder zich focust op zijn eigen taken en waarin van samenwerking geen sprake meer is.

Derks & De Vries teamcoaching: met minder gedoe meer bereiken

Wij snappen heel goed dat je dit anders wil. Dat moet ook en dat kan ook. Wil jij ook met minder gedoe meer bereiken, deel uitmaken of leiding geven aan een topteam? Met onze coaching werken jullie toe naar een team dat staat als een huis.

Over onze aanpak lees je verder op https://derksendevries.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Durf jij jezelf bij kop en kont te pakken en weer baas te worden over je eigen ontwikkeling? En wil jij, zonder stress of harder te werken, veel meer uit je leven kunnen halen? Dan ben je echt toe aan mijn nieuwsbrief!

  • Je ontvangt regelmatig gratis tips en informatie over Zacht Werken en een Leven Lang Leren in je mailbox. Hiervoor kun je je op ieder moment weer eenvoudig afmelden. Lees meer informatie over persoonlijke informatie in de Privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.