Ik ben zeer aangenaam verrast na het lezen van het gehele certificaat.

Ik ben zeer aangenaam verrast na het lezen van het gehele certificaat. Waarom dan verrast? Nou omdat ik nu lees, voel, zie en ervaar dat mijn portfolio, met daarin al mijn ervaringen, met veel tijdinvestering, precisie en deskundigheid is beoordeeld en bekeken. Dat doet mij deugd. Los van de prachtige percentages en erkenningen heeft het ermee… Lees verder “Ik ben zeer aangenaam verrast na het lezen van het gehele certificaat.”

Kandidaat Rob
individueel EVC-traject

Een betrouwbaar en prettig samenwerkingspartner!

Diane de Vries is al vanaf de beginjaren betrokken bij Bureau STERK, in het begin vooral als begeleider en assessor op het gebied van EVC, later ook als taalassessor. Diane is een zeer deskundig assessor die het begrip kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Diane is altijd aanwezig op intervisiebijeenkomsten en heeft daar een positief kritische… Lees verder “Een betrouwbaar en prettig samenwerkingspartner!”

Rob Egberts
Bureau Sterk
Directeur

Het volgen van dit traject is een goede stimulans geweest, het maakt dat ik me meer gewaardeerd voel, zowel op de werkvloer als privé. Voordat ik aan dit traject begon, had ik niet verwacht dat het me zoveel voldoening zou geven. Ik had de ‘hoop’ een diploma te behalen al begraven, omdat ik het niet zag… Lees verder “”

Kandidate Karlijn
individueel traject

Diane en Monique zijn enthousiast, professioneel en hebben zo ieder hun eigen manier van coachen

Diane de Vries en Monique Derks hebben circa 35 medewerkers van Vilente gecoacht op het gebied van samenwerking en communicatie. Groot voordeel was dat zij beiden al bekend waren binnen Vilente. De dagen zelf heb ik als prettig ervaren. Diane en Monique zijn enthousiast, professioneel en hebben zo ieder hun eigen manier van coachen. Wat… Lees verder “Diane en Monique zijn enthousiast, professioneel en hebben zo ieder hun eigen manier van coachen”

Patrick Osterop
Vilente
Teamcoach

Ik heb door haar inzicht, doortastendheid en prettige en open communicatie enorm veel over mijzelf geleerd

Ik kreeg de mogelijkheid om een aantal sessies met een coach te volgen om m’n carrièremogelijkheden verder en nader te bekijken. Ik heb deze sessies met Diane mogen doen, een vriendelijke en kundige vrouw die mij wist te boeien door haar uitspraken. Na een aantal tips van Diane, opdrachten en feedback werd mijn werk beter.… Lees verder “Ik heb door haar inzicht, doortastendheid en prettige en open communicatie enorm veel over mijzelf geleerd”

Hans de Kleine
IW - Installatiewerk
Instructeur elektrotechniek

Waar Diane is, is energie!

Waar Diane is, is energie! En dat werkt ontzettend prettig. Diane en ik hebben veel met elkaar samen gewerkt op het gebied van competentieontwikkeling. Diane valt op vanwege haar enorme accurate verslaglegging wat ook nog eens lekker leesbaar is. Snel schakelen is nog iets wat kenmerkend is voor Diane. Op het ene moment denkt ze… Lees verder “Waar Diane is, is energie!”

Nina Burger-Greydanus
ISBW
programmamanager

Het absoluut positieve aan dit traject is dat ik nu gewaardeerd word voor wat ik kan. Verder is de meerwaarde dat ik nieuwe mensen heb ontmoet en ook daar van leer. De anderen nemen ervaringen mee uit een ander werkveld. Dit vind ik mooi omdat je dan een andere kijk krijgt op je eigen… Lees verder “”

Kandidaat Michel
groepstraject

Diane played a crucial role as a trainer

PiCompany SA is a specialist in the field of Human Resource management. Our focus of HRM is about talent development. Within one of the projects; RPL advisors which is about making visible all kinds of learning of individuals, Diane played a crucial role as a trainer. She trained the individuals(assessors) to become an effective RPL advisor… Lees verder “Diane played a crucial role as a trainer”

Henna Seedorf
PiCompany South Africa
HR Business Partner

She was a pleasure working with because of her enthusiasm and personal style.

I experienced Diane as a very knowledgeable person regarding Recognition of Prior Learning. She brings in her practical experience in a kind of modest but determined way. She was a pleasure working with because of her enthusiasm and personal style. She is willing to learn and takes her work seriously. I would like to recommend Diane… Lees verder “She was a pleasure working with because of her enthusiasm and personal style.”

Sybe Rebel
PiCompany South Africa
Executive Director