Minder werkdruk, minder stress. Meer energie en de tijd om ontspannen te leven. Wie wil dit nou niet?

Maar op de vraag: “Hoe gaat het met je?” antwoordt vrijwel niemand: “Oh, heerlijk ontspannen!” Want druk zijn is vreemd genoeg de norm geworden.

En we doen het zelf. Alles kunnen en willen doen. De lat hoog leggen. Gezin, werk, sociale contacten bijhouden, en oh ja, we moeten nog sporten vandaag. Alle dagen tot op de seconde gevuld.

En het loopt. Nog net. Tot je je realiseert dat je je altijd opgejaagd voelt. Dat je energie halverwege de dag al op is. Dat je geen enkele taak met 100% aandacht doet. Je schiet aan alle kanten tekort.

Herken je je hierin?

  • Je werkt meer dan fulltime, maar krijgt toch je werk niet af
  • Je werkt parttime, maar belt op je vrije dag toch nog wat klanten
  • Je staat op, maar ziet gelijk al op tegen de dag, zo weinig energie heb je
  • Je wil na je werk of in het weekend lekker naar buiten, maar vindt jezelf terug op de bank, letargisch, met een grote zak chips
  • Die mooie opleiding of cursus komt er ook niet van, geen tijd, geen puf
  • Je houdt twintig ballen hoog, multitaskt je een slag in de rondte. In de ogen van velen ben jij een echte powerman of powerwoman, maar toch kan je nergens echt meer van genieten
  • Je voelt je aan alle kanten schuldig en verscheurd, want je hebt voor niets of niemand tijd genoeg. Je doet iedereen tekort en jezelf nog wel het meest.

Maar dit is wat je eigenlijk wil..

Hoe fijn zou het zijn het als je leven niet meer een eindeloze rij van taken en werkzaamheden is. Met gierende deadlines en een never-ending to-do lijst. Als ‘moeten’, stress en spanning, veranderen in ontspanning, in eigen keuzes maken, in kunnen genieten van het moment? Jouw te drukke bestaan verandert in een leven waarin je voldoende tijd hebt. Tijd voor de mensen om je heen, tijd om te genieten, tijd voor werk dat bij je past. Een leven waarin je niet denkt vanuit ‘moeten’ en schaarste, maar vanuit ‘willen’ en overvloed. Een leven vol positieve energie.

Ga aan de slag met Zacht werken®!

Het Zacht Werken programma is een online learning programma van negen modules, aangevuld met mijn persoonlijke coaching.

Wat houdt het in?

Zacht werken betekent niet dat je met je baas om tafel moet om een vier-urige werkweek te bedingen. Het betekent niet dat je de hele dag in je bed ligt te luieren, of minder productief wordt. Nee. Je kunt nog steeds fulltime werken en alle andere ballen hooghouden. Met het grote verschil dat jij nu zelf de regie (her)pakt over je leven!

In dit programma reik ik je tools en handvatten aan waarmee je de tijd naar je hand kunt zetten en je energie kunt managen. Ik leer je hoe je geen slaaf meer hoeft te zijn van je horloge, hoe je je tijd gericht en met volle aandacht kunt besteden aan je werk, je vrienden, of aan die leuke cursus.  Je leert hoe je actief en productief kunt zijn en kunt blijven. Maar nu vanuit positieve, voedende energie. Je herkent je energieslurpers en je weet deze succesvol te verslaan.

Een voorproefje? Bestel dan nu het gratis e-book.

Wil jij ook energiek en ontspannen leven, met minder stress en hectiek? Neem dan nu contact met mij op, dan kijken we wat ik voor jou kan doen. 

*Licentie om te werken met het programma, ontwikkeld door dr. Ir. Ellen de Lange-Ros.

Wil jij meer bereiken zonder stress en hectiek?

  • Dat kan. Met Zacht werken. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. En ontvang gratis tips en informatie, over Zacht werken en meer, in je mailbox.
  • Als bonus ontvang je GRATIS het e-book 'Meer bereiken zonder stress en hectiek, door zachter te werken'.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.